Gites Les Glycines

Mison - Zuid Frankrijk

1130km vanaf Utrecht

Appartement, Bed and breakfast, Motorherberg, Motorhotel, Motorpension

Gezellige en comfortabele herberg in de Haute Provence! Overdekt parkeren, table d'hotes, zwembad.

Algemeen

Aan de rand van Mison-les-Armands in de Alpes de Haute Provence ligt Les Glycines, een herberg uit 1870. Wij hebben dit huis verbouwd tot chambres d'hôtes en gîtes, met respect voor de oorspronkelijke stijl. Het huis heeft aan de zuidkant een mooi, groot terras van 150 m2 onder een dak van blauwe regen (glycine) en een grote tuin deels in de schaduw van kastanjes en kersenbomen. In de tuin vindt u ook het zwembad met terras en ligstoelen. U kunt tijdens uw verblijf uw auto of motor in onze overdekte private parking parkeren.

Wij verhuren drie tweepersoonskamers met ieder eigen sanitair. Daarnaast verhuren we twee gîtes (appartementen), een gîte voor twee en een gîte voor twee tot vier personen. Als u met meer personen bent, kunt u natuurlijk ook een gîte samen met een of meer kamers huren. Nog een mogelijkheid is de kamers en de gîtes samen als groepsaccommodatie te huren (totaal maximum 14 personen).

Aan onze kamergasten serveren wij 's ochtends ontbijt, natuurlijk kunnen de gasten die in de gîtes verblijven ook deelnemen aan het ontbijt. Als avondeten kunt u onze Plat du Jour bestellen (hoofdgerecht met salade en toetje, inclusief een drankje) of u maakt uw eigen maaltijd klaar in de zomerkeuken onder de blauwe regen op het terras. Een keer per week bereiden we een "table d'hôte", waarbij u van de regionale specialiteiten en wijnen kunt genieten.

Zwembad met zout water In de tuin Het terras van Les Glycines
Volgend motorhotel

Uw hotel op motorhotels.info?


Neem contact op