Motorherberg La Mouche

Le Clerjus - Vogezen

599km vanaf Utrecht

Motorcamping, Motorherberg

Motorherberg La Mouche in de Vogezen, relaxen in een fantastische omgeving en altijd mooi weer.

Algemeen

Motorherberg La Mouche ligt in de Vogezen in Frankrijk, een paradijs voor de motorrijder. Bergpassen, bossen, meren en mooie vergezichten, je vind het hier allemaal. Jos en Anselma heten je van harte welkom in hun motorherberg La Mouche.

Motorherberg La Mouche biedt voor een ieder de mogelijkheid om te overnachten. De motorherberg telt negen slaapkamers, een camping, slaapzolder en bar om te genieten na een dag motorrijden.

's ochtends staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar zodat je dag motorrijden goed kan starten. Kant en klare toertochten voor de GPS liggen klaar. Liever motorrijden met een voorrijder? Op aanvraag is dit ook mogelijk. Nadat je de hele dag met de motor op pad bent geweest staat er een Plat du Jour klaar, of kan je aanschuiven bij de BBQ. Uiteraard is er een mogelijkheid om de motor overdekt te stallen en is er een plaats om te sleutelen aan je motor.

De gezellige BBQ bij Motorherberg La Mouche Klaar om te gaan rijden in de Vogezen vanuit Motorherberg La Mouche Vuurplaats ontbreekt niet bij Motorherberg La Mouche

Uw hotel op motorhotels.info?


Neem contact op