Vorig motorhotel

Motovacances Chamauche

Chalancon - Rhône Alpes

1077km vanaf Utrecht

Motorhotel

https://www.facebook.com/motovacances

Motovacances Chamauche, een gezellig motorhotel in de Rhône-Alpes in het zuiden van Frankrijk. Grab your piece of freedom now!

Algemeen

Gelegen in de Drome, tussen de Provence en de Vercors aan de voet van de Franse Alpen ligt Ferme Chamauche. Ferme Chamauche is een oude lavendelboerderij en ligt midden in de natuur. Judith en Etienne heten je er van harte welkom voor een heerlijke motorvakantie. Ferme Chamauche is een kleinschalig motorhotel en biedt plaats aan 1 tot 16 personen. Op basis van all inclusive boek je hier een fantastische motorvakantie. De diverse mogelijkheden van het motorhotel staan vermeld op de site. In de mooi gerestaureerde boerderij kan je kiezen uit twee volledig ingerichte gites en 3 aparte 2 persoonskamers waar de oude details bewaard zijn gebleven. De gites en de kamers hebben allemaal een eigen douche en toilet.

Na een goede nacht staat er een uitgebreid ontbijt voor je klaar zodat je voorbereid aan een dag motorrijden kan beginnen. De omgeving biedt talrijke mogelijkheden, liever met een gids op pad? Ook hiervoor biedt Ferme Chamauche mogelijkheden. Na een dag vol indrukken op de motor staat bij aankomst een koud drankje voor je klaar. Ontspannen midden in de natuur, met uitzicht op de vallei. Voor een frisse duik ligt er een grote zwemvijver. 's Avonds wordt er binnen in de eetkamer of buiten op het terras heerlijk gegeten. Een wekelijkse BBQ of heksenketel mag zeker niet ontbreken. Na het eten is het genieten rond het kampvuur.

Wanneer er kleine herstelwerkzaamheden nodig zijn aan de motor kan sleutelen in de toolshop bij het hotel, een basis set onderdelen is aanwezig. Eigenaar Etienne helpt je graag.

Motovacances Chamauche is van oorsprong een oude boerderij Een heerlijk terras om te ontspannen na een dag motorrijden Verkoeling in de zwemvijver
Volgend motorhotel

Uw hotel op motorhotels.info?


Neem contact op