Motovacances La Bonne Vie

Perpezac le Blanc - Midden Frankrijk

965km vanaf Utrecht

Motorhotel

https://www.facebook.com/motovacancesbonnevie

Motovacances La Bonne Vie, overnachten in een gezellig motorhotel. Gelegen in het motorparadijs in de regio Corrèze en de Dordogne in Frankrijk.

Algemeen

Eigenaren Richard en Margret heten je van harte welkom in hun motorhotel Motovacances La Bonne Vie. Gelegen in het zuidelijkste puntje van de Corrèze heb je genoeg mogelijkheden om te touren, ook de Lot en de Dordogne zijn hier makkelijk te bereizen. Dit geeft volop variatie vanaf de motor. Bij Motovacances La Bonne Vie is het verblijf op basis van halfpension, inclusief drankjes, en dat is genieten. Ontbijten in de prachtige Cave of bij mooi weer buiten. Het buitenterras kijkt uit op de prachtige kerk uit de 12e eeuw. Richard en Margret zorgen voor een complete verzorging zodat je alleen nog maar hoeft te genieten van het motorrijden in de omgeving.

De sfeervolle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer en toilet. Er is een gezamenlijke zitkamer met wifi en een minibar. Ook liggen er digitale motorroutes voor je klaar, variërend in lengte van 150km tot 350km, deze laten je de mooiste plekken zien van de Corrèze.

Motorrijders bij Motovacances La Bonne Vie Plek genoeg voor de motoren bij Motovacances La Bonne Vie Na een dag heerlijk wat drinken op het terras
Volgend motorhotel

Uw hotel op motorhotels.info?


Neem contact op