Vorig motorhotel

Landgasthof Nesselbach

Schmallenberg - Sauerland

313km vanaf Utrecht

Appartement, Motorhotel

https://www.facebook.com/PensionNesselbachtal/

Lekker ontspannen of toe aan een gezellige motorvakantie, alleen, samen of met de gehele vriendengroep, kom dan naar Landgasthof Nesselbach! Wij zorgen ervoor dat u een leuk verblijf bij ons heeft!

Algemeen

Motorrijden in het Sauerland? Verblijf dan bij Landgasthof Nesselbach! Bij het Gasthof heb je de keuze uit 3 tweepersoonskamers, 2 driepersoonskamer en 1 vierpersoonskamer. De kamers zijn ingericht met eigen douche en toilet, kleine zithoek en televisie. Daarnaast beschikt het Gasthof ook over een Noorse blokhut en 2 pipo wagens (max. 2 personen) welke staan op een schitterende locatie met prachtig uitzicht. De blokhut is voorzien van open haard, klein keukenblokje, dubbele bedstee, gezellige zithoek en geheel geïsoleerd. De blokhut zelf is van balken welke 16 bij 16 cm dik zijn en heeft een veranda van ongeveer 8m2.

Landgasthof Nesselbach beschikt over een eigen garage en parkeerplaatsen waar je de motoren veilig kunt stallen, daarbij is er een grote tuin met zit-/ligweide, een biertuin en een vuurplaats. In het Gasthof is een multifunctionele ruimte, welke gezellig is ingericht met heerlijke comfortabele stoelen en biedt voor iedereen iets anders. De een leest een boek, de ander kijkt zijn favoriete Nederlandse TV programma en zijn er ook spelletjes voor handen waar gasten gebruik van mogen maken. Daarnaast kan je zelf je drinken uit de koelkast pakken.

's Avonds kan je genieten van een vers bereid drie gangen diner. Het diner is elke dag anders, heb je allergieën? Geef het door en er wordt rekening mee gehouden.

Welkom bij Landgasthof Nesselbach De gemeenschappelijke ruimte 's Avonds genieten van een heerlijke BBQ
Volgend motorhotel

Uw hotel op motorhotels.info?


Neem contact op