Vorig motorhotel

Motorhotel Eifel, Lindental

Bad Bertrich - Eifel

370km vanaf Utrecht

Motorhotel, Motorpension

Motorhotel Eifel Lindental, gelegen in de regio Eifel (Moezel) en Hunsrück is de plek waar je thuiskomt na een heerlijke dag motorrijden.

Algemeen

Welkom bij Motorhotel Eifel Lindental, gelegen in de regio Eifel (Moezel) en Hunsrück is het de plek waar je thuiskomt na een heerlijke dag motorrijden. De eigenaren, Adrie en Faby zijn zelf ervaren motorrijders, kennen de omgeving als geen ander en helpen je graag aan een mooie motorroute om te rijden.

Motorhotel Eifel Lindental ligt in Bad Bertrich aan de rand van de Vulkaaneifel, vanuit hier kan je alle kanten op. De Eifel, de Hunsrück, de Nürburgring, maar ook Luxemburg en zelfs de Belgische Ardennen zijn vanaf hier goed te berijden. Een ideale uitvalsbasis om te gaan motorrijden!

Na een dag motorrijden kan je motor veilig staan in één van de 2 garages, ook is er een afgesloten parkeerplaats voor je motor en er is een gelegenheid om je motor schoon te maken. Er is een kleine werkplaats voor reparaties aanwezig. Heb je een keer pech? Dan helpen Adrie en Faby je graag om je met een motoraanhanger op te halen en terug naar het motorhotel te brengen.

Het motorhotel beschikt over een bar, restaurant en gezellig terras waar je heerlijk kunt genieten van een Duits biertje. 's Avonds kan je aanschuiven voor het dagmenu.

In het hotel zijn circa 35 bedden, variërend van 2 persoonskamers tot en met 3 en 4 persoonskamers. Elke kamer is voorzien van eigen sanitair en de meeste kamers hebben een heerlijk balkon met fantastisch uitzicht over de Eifel.

Terras Motorhotel Eifel Lindental
Volgend motorhotel

Uw hotel op motorhotels.info?


Neem contact op