Hotel am Ceresplatz

Manderscheid - Eifel

333km vanaf Utrecht

Motorcafé, Motorhotel

https://www.facebook.com/hotelceresplatz

De Nederlandse eigenaren van Hotel am Ceresplatz heten je van harte welkom. Hier tref je gastvrijheid, gezelligheid en een oergezellig motorcafé.

Algemeen

Bij Hotel am Ceresplatz kan je kiezen tussen een enkele overnachting tot een compleet arrangement. Samen motorrijden of met een hele groep bij Hotel am Ceresplatz heb je een uitstekende uitvalsbasis.

Een mooie dag motorrijden begint al aan het ontbijt. Het uitgebreide ontbijtbuffet staat klaar om heerlijk rustig te kunnen starten voor een dag motorrijden door de prachtige omgeving van de Eifel. Na een dag motorrijden staat er een drankje klaar in de bar of op het terras. Uiteraard is er bij voldoende deelname gelegenheid om te barbecueën. Hierna is er alle tijd om in de Old Dutch Pub verhalen te vertellen. De Old Dutch Pub is tot 24.00 uur geopend en op vrijdag en zaterdag tot 2.00 uur.

De motor kan veilig gestald worden in de afsluitbare motorgarage, ook is hier een droogkamer voor natte motorkleding. Toch een kleine reparatie uitvoeren? De goed gevulde gereedschapskist is aanwezig.

Klaar om te gaan motorrijden vanuit Hotel am Ceresplatz in de Eifel Gezellig wat drinken op het terras na het motorrijden Een BBQ mag natuurlijk niet ontbreken!
Volgend motorhotel

Uw hotel op motorhotels.info?


Neem contact op