Vorig motorhotel

Eifelhotel Malberg

Malberg - Eifel

300km vanaf Utrecht

Motorhotel, Motorpension

https://www.facebook.com/EifelhotelMalberg

Dit unieke hotel (panoramisch uitzicht) in het natuurgebied De Eifel, net over de grens in Duitsland tussen Bitburg, Prüm en Trier. 3 grote afsluitbare garages voor het stallen van +/- 14 motoren.

Algemeen

Motorhotel - Eifelhotel Malberg ligt in het Kylltal in de Eifel op de Annenberg. ier ben je van harte welkom om te overnachten, eten en te drinken, alleen of met een groep. Geniet tijdens je verblijf van het schitterende uitzicht op het Schlos Malberg.

Eifelhotel Malberg heeft 43 slaapgelegenheden verdeeld over 16 kamers. Zo is er één 4 persoonskamer, 3x een 3 persoonskamer, 9x een 2 persoonskamer, 3x een 1 persoonskamer en is er een groepsaccommodatie met 10 bedden. De slaapkamers zijn uitgerust met douche en toilet, een balkon, LED TV, haardroger en gratis WiFi ontbreekt niet.

Na een dag motorrijden kan je heerlijk wat drinken op het buiten terras en is er een grote binnen lounge (Bier- en winter garten). Om te eten is er een (h)eerlijke burgelijke keuken en op zaterdag een uitgebreide BBQ. Ook zijn er lunchpakketten voor onderweg beschikbaar. Verblijven kan op basis van half- en volpension.

Het hotel beschikt over 3 afsluitbare garages en heeft een grote prive parking. The Place To Be voor iedere motorrijder!

Schitterend uitzicht vanuit het Eifelhotel Malberg Het terras Motorrijders zijn welkom bij Eifelhotel Malberg
Volgend motorhotel

Uw hotel op motorhotels.info?


Neem contact op